zaterdag 4 mei 2013

Dino

Gister zijn Bo en ik naar de Dinoshow geweest. Het was echt geweldig en we werden zelfs vooraan neergezet. Omdat we allebei heel erg fan zijn van de FC Kip filmpjes delen we graag onze favorieten met jullie!

Wat zijn jullie favoriete FC Kip afleveringen?

vrijdag 19 april 2013

WRECK THIS JOURNAL

Ik heb sinds afgelopen weekend eindelijk een beetje de tijd gekregen om in Wreck this journal te werken en dit is het resultaat!
Hij is nog niet helemaal vol, maar ik moet nog even opzoek naar nieuwe potloden, pennen enz. die ik kan testen. Dit is alvast een goed begin.

Ik heb ook al bijna een hele pagina vol met postzegels. Ze komen niet alleen uit Nederland, maar ook uit het buitenland.
Als je deze opdracht vind valt het je opeens op dat op niet elk stuk fruit een sticker zit. Daarom heb ik ook al stiekem stickers van andere mensen hun fruit gestolen. 

Woorden van 4 letters. Ik heb alvast een klein begin gemaakt. Er zijn er natuurlijk nog veel meer. Weten jullie nog een paar leuke?
Deze pagina en de pagina ernaast (maar die is een beetje mislukt) staan vol met cirkels.

Ik hoop snel weer tijd te hebben voor nog veel meer leuke opdrachten. 

donderdag 4 april 2013

WAT ALS?

Kennen jullie de Wat als filmpjes al? Ik heb er vanochtend uren naar gekeken en heb me helemaal rot gelachen. Zit het even niet mee en wil je opgevrolijkt worden? Bekijk dan snel de filmpjes!



Je kunt ze bijvoorbeeld hier bekijken op de facebookpagina van Wat als. Op de facebookpagina staan ze allemaal mooi voor je op een rijtje.
Grote aanraders zijn: 'Wat als je dubbele pech had'en 'Wat als duiven groot waren'.

Wat vinden jullie ervan?

zondag 31 maart 2013

TRY IT OUT!


Ik ben eigenlijk nooit zo'n make-up wonder, maar deze keer gaat de blogpost toch echt over het nieuwe wondermiddel dat ik heb ontdekt. Ik liep laatst door de Hema en zag een concealer liggen. Ik had daar laatst iets over gelezen en het leek me heel erg geschikt voor mij. Ik heb van nature best wel donkere wallen. 
Ik heb hem getest. En hij werkt goed. Toen ik 's ochtends beneden kwam zag mijn moeder het meteen. Hij blijft de hele dag goed zitten en dat is natuurlijk ook wel fijn. Eigenlijk wilde ik een foto maken van het resultaat, maar helaas was het op de foto niet goed zichtbaar. Ik raad deze concealer zeker aan. Ik weet dat er betere bestaan, maar voor deze prijs vind ik het hele goede kwaliteit.

zaterdag 30 maart 2013

BLOGLOVIN

Volg A day in a frame nu ook via bloglovin!!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4935251/?claim=h3fnpedqsjx">Follow my blog with Bloglovin</a>

donderdag 28 maart 2013

"Heeft een hekel aan handtastelijke jongens"

En? Hadden jullie allemaal de televisie op RTL5 staan om 19:30 uur? Dan hebben jullie mij ongetwijfeld weer gespot!

Jan kwam een praatje maken!

Vandaag wilde Jan van mij weten waarom het uit is gegaan met mijn ex. Ook is het nu waarschijnlijk voor eens en voor altijd duidelijk (meteen voor alle jongens uit Nederland) dat ik niet van handtastelijke jongens houd! ;)

Heb je het gemist, en wil je weten waarom ik het niet erg zou vinden als Dan Karaty uit de lift zou stappen? Je kunt de aflevering HIER terugkijken!

Ook kun je me volgen op Twitter!

Met mijn 1m63 zal het niet snel voorkomen dat een jongen kleiner is dan ik ;)

TINAB #1

This Is Not A Book, uitdaging #1. 
"Maak deze pagina zo klein mogelijk"

woensdag 27 maart 2013

TAKE ME OUT


Jahoor, Bo is een van de dames uit het datingprogramma op RTL5: Take Me Out! Vanaf vandaag spot je Bo elke dag om half 8 achter haar desk. Ben jij benieuwd met wie ze op date zal gaan? ;)

"Dit weekend heb ik de eerste opnames gehad. Het waren laaaaange dagen die vooral bestonden uit veel wachten, maar ik had het niet willen missen. Na meerdere jurkjes gepast te hebben bij de styling werd ik mooi opgemaakt door de visagist. En wat was ik zenuwachtig toen ik voor het eerst achter mijn eigen desk stond!! Maar wat een energie kreeg ik ervan! Na een paar uurtjes geslapen te hebben stond ik de volgende dag weer fris en fruitig om 9 uur in de studio. En het werd alleen maar leuker. Er zaten die dag 2 vriendinnen in het publiek, wat ik erg leuk vond. Voordat ik besloot of ik de knop in zou drukken keek ik steeds even hun kant op, wat advies is altijd handig natuurlijk ;). Tussen de opnames door werd er harde muziek aangezet en gingen we los. Zelfs het publiek kan dan niet stil blijven zitten! Dit weekend zijn er weer opnames en ik laat me maar weer verassen! Wordt vervolgd!"

zondag 24 maart 2013

Pasen komt eraan!

Het is al bijna pasen (over een week). Pasen klonk nog heel ver weg, totdat mijn moeder dit weekend thuis kwam met deze leuke paashaas. Het is bijna zonde om hem op te eten.


Ik heb heel veel zin in de paaseitjes en het heerlijke paasontbijt. 

donderdag 21 maart 2013

DON'T MISS A SEC

We willen tegenwoordig niks meer missen. Die behoefte, daar heeft kunstenares Monica Bonvicini op in weten te spelen.



Een toilet midden in Londen, waarop je wel van binnen naar buiten kunt kijken ...



... maar niet andersom! Zou jij het aandurven? ;)

Klik hier voor het volledige artikel. 
(www.froot.nl)

OPTISCH BEDROG

Te koop: huis met zwembad. Een groot, mooi zwembad. Of toch niet? 


(www.froot.nl)

maandag 18 maart 2013

LIEDJE

Ik heb het afgelopen weekend wel honderden keren dit liedje geluisterd.
Het is ook nog eens een perfecte combinatie van twee van mijn favoriete artiesten. Ik zag hem voorbij komen op mijn timeline van facebook en sindsdien kan ik niet meer zonder.
Daarom kan ik ook niet anders dan dit heerlijke lied met jullie te delen.

Wat vinden jullie ervan? Ik hoop niet dat ik jullie nu ook verslaafd heb gemaakt!

vrijdag 15 maart 2013

BADDEREN

Een vriend stuurde mij deze link.. Er valt verder vrij weinig over te zeggen, maar het is hilarisch.

Nieuwsgierig geworden? Klik hier: http://bathpic.me/

donderdag 14 maart 2013

PAPIER IS NIET DOOD!

Tegenwoordig hoor je dat overal alles digitaal moet. Daar is niks mis mee natuurlijk, maar papier zal ook niet verdwijnen. In dit geniale filmpje zie je dat niet alles met je tablet gedaan kan worden. Het is een hilarisch filmpje en dus zeker de moeite waart om te kijken!



INSTAGRAM


FOLLOW US ON INSTAGRAM



www.instagram.com/adayinaframe 

THIS IS NOT A BOOK

De beste ideeën ontstaan in het weekend, toch? Zo kwamen wij zondag in aanraking met deze wel heel bijzondere boekjes. 

"Dit voorwerp bestaat niet zonder jou. Jij bepaalt de inhoud en het eindresultaat. Alles wordt gevormd door jouw fantasie. Ga de wijde wereld in om het tot leven te brengen en de opdrachten te voltooien," vertelt de beschrijving ons op Bol.com. 


Wij zijn nieuwsgierig geworden en gaan de uitdaging aan. Als we ze binnen hebben zullen we wekelijks filmpjes en/of foto's online zetten van onze creaties ;).

dinsdag 12 maart 2013

IN DE BALLENBAK

Hoe fijn zou het zijn, als het leven op latere leeftijd nog steeds zo simpel is als dat van een kleuter? Super leuk idee dit!


(www.wimp.com)

CREATIEF MET ETEN

De Maleisische kunstenares Hong Yi heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt. Eenendertig dagen lang zette zij foto's op Instagram van de kunstwerken die zij maakte met eten. Wat zou zij een indruk achterlaten met een zelfgemaakt ontbijtje op bed! ;)




(www.whudat.de)